Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

HÍRMOZAIK (Részletek a hír címére kattintva)

Tájékoztatás a MOOT Vezetőségválasztásáról!2021.11.30.

Tisztelt Tagtársak!

 

A COVID-19 pandémia miatt Társaságunk tisztújítása ismételten elnapolódott. A vezetőségválasztás tovább már nem halasztható. Ennek jelenleg az egyetlen reális módja a személyes szavazás, akkor is, ha az éves kongresszusunkat online vagyunk kénytelenek megtartani. A személyes szavazást, amennyiben ezt az online megtartott Közgyűlésünk jóváhagyja, a COVID-járvány miatti egyszer kivételként, levélben történő szavazással fogjuk kiegészíteni. Azért, hogy a jogi feltételeknek megfeleljünk, a szavazásunk demokratikus és nyílt legyen, a következő lépéseket kell megtennünk:

 

1.) Az első meghirdetésben megtartott Közgyűlés után – amely nem volt szavazóképes – a Közgyűlésen, amely online lesz megtartva 2021. december 9-én, 17.00 h-kor, el kell fogadnunk a levélben szavazás lehetőségét. Itt lesz alkalom arra, hogy az előzetes jelölések mellett – mely megtekinthető Társaságunk honlapján -, további jelölteket vegyünk fel a listára.

 

2.) December 13-tól december 17-ig lehetőség lesz személyes szavazásra a legnagyobb osteoporosis centrumokban:

- A Belgyógyászati és Onkológiai Klinika titkárságán Toók Eszternél 8.00-15.00 h között

- Az Országos Reumatológiai és Fizioterápiás Intézetben: Lukács épület földszintjén található Beléptető Ponton (kontakt személy: Dr. Gomez Izabella) 00-15.00 h között

- A Debreceni Egyetem Reumatológiai Tanszékének titkárságán Márton Anitánál (Auguszta tömb, 2. emelet), 8.00-14.00 h között - A Szegedi Egyetem Endokrin Ambulanciáján Szeged Vasas-Szentpéter u 3.

- Valkusz Zsuzsánál, 7.30.-14.30 h között

 

Azoknak a Tagtársaknak, akik email-ben, a titkarsag@moot.hu-n jelzik szavazási szándékukat december 12-ig, tértivevényes levélben kiküldjük a szavazócédulát, válaszborítékkal együtt. A

20 éves a Debreceni Egyetem Reumatológiai Tanszéke Ünnepi Tudományos Ülés (Online, 2021.12.10.)2021.11.29.

Tisztelettel meghívjuk a Debreceni Egyetem Általános Orvostudományi Kar Belgyógyászati Intézet Reumatológia Tanszék alapításának 20 éves évfordulójára szervezett Ünnepi Tudományos Ülésre.

 

Időpont: 2021. december 10. 14 óra

 

Online (zoom): https://us02web.zoom.us/j/82511258032?pwd=cH NpSkRVbXJ6UHUzKzd4UUVCWk9XUT0

 

A program megtekinthető ide kattintva

Osteológiai Kongresszus Online 2021.12.09-11.2021.11.18.

Tisztelt Tagtársak!

 

Az idei osteológiai konferencia – mint ahogy arról korábban már értesültek, online kerül megtartásra december 9-11. között. Ezért azon tagtársainknak is, akik a személyes jelenléttel tervezett konferencián nem tudtak volna ott lenni, lehetőségük nyílik arra, hogy online formában vegyenek részt.

 

A regisztrációra átmenetileg az aniko@meetingsandmore.hu email címen van lehetőség, megjelölve a regisztráció típusát, a számlázási nevet és címet.

 

Az online konferencián a regisztrációs díjak a következők:

- 30 éven aluli és nyugdíjas tagoknak 33.020,- Ft
- 30 év feletti tagoknak 45.720,- Ft
- FOK tagoknak 33.020.- Ft
nem társasági tagoknak: 60.960,- Ft

 

A regisztrált résztvevőknek a kongresszus hivatalos ideje után is, egy hónapon keresztül lehetőségük lesz valamennyi előadás ismételt megtekintésére.

 

Üdvözlettel:

 

Prof. Dr. Takács István
MOOT elnöke

Az Osteológiai kongresszust változatlan szakmai programmal és időpontokkal, december 9-én, 10-én és 11-én tartjuk meg online formában!2021.11.16.

Tisztelt Tagtársak!

 

A szerencse nem szegődött az osteológiai kongresszus résztvevői és szervezői mellé! Immáron 4. alkalommal törölnünk kell a kongresszust a COVID pandémia miatt. Sajnos, a kongresszus kezdése előtt egy nappal érkezett csak – előzetes figyelmeztetés vagy értesítés nélkül – az a miniszteri utasítás, amely megtiltja orvosi konferenciák rendezését. Ez a kongresszus szervezőit és gondolom a résztvevőket is, váratlanul érte, mivel az országban jelenleg nincsenek a tavalyihoz hasonló korlátozások. Tekintettel az egy nappal később kezdődő kongresszusra, próbáltunk engedményt kérni a Minisztériumtól, de sajnos ezt nem kaptuk meg. Így az utolsó pillanatban a személyes jelenléttel történő kongresszust törölni vagyunk kénytelenek.

 

A kongresszust változatlan szakmai programmal és időpontokkal, december 9-én, 10-én és 11-én tartjuk meg online formában. Kérem, hogy minden előadó így készüljön és a tagtársakat is kérem, hogy minél nagyobb számban vegyenek részt az online konferencián, amely szakmai szempontból biztos vagyok abban, hogy magas színvonalú lesz. A személyes beszélgetéseket, a társasági programokat továbbra is hiányolnunk kell!

 

Az idei kongresszus egyik legfontosabb eseménye a Vezetőség választó Közgyűlés lett volna, egész pontosan lesz. A Közgyűlés első meghirdetésben megtörtént, második meghirdetésben pedig online fogjuk megtartani. A szavazást, amely tovább már nem halasztható, részben személyes jelenléttel, részben – ha ezt a Közgyűlés megszavazza – levélszavazatok formájában fogjuk megtartani. Ennek pontos módjáról az online Közgyűlésen fogjuk a tagtársakat értesíteni, a szavazást pedig december 21-ig lezárjuk, így Társaságunknak még ebben az évben lesz új legitim vezetősége.

 

Személy szerint nagyon sajnálom, hogy a várva várt személyes találkozás elmarad, de biztos vagyok benne, hogy a szakmai munkát tovább tudjuk

MOOT Vezetőségválasztás 2021. Elérhető a jelöltlista2021.11.15.

Tisztelt Tagtársak!

 

Elérkezett a választás ideje! Első lépésként az új vezetőségre lehetett jelöléseket beküldeni.

 

A jelöltek névsorát, szakmai önéletrajzát fotókkal együtt ide kattintva lehet megtekinteni

 

A választás személyes megjelenéssel, papír alapú, titkos szavazással, a hivatalos MOOT közgyűlés keretein belül lesz megtartva.

 

A jogi előírásoknak megfelelően a társaság közgyűlése akkor lesz határozatképes első meghirdetésben, ha a tagság több mint 50 %-a részt vesz rajta. A társaság közgyűlése, első meghirdetésben november 15-én 15 órakor lesz a Semmelweis Egyetem Belgyógyászati és Onkológiai Klinikáján. (1083 Budapest Korányi Sándor utca 2/a) Amennyiben a Társasági tagok 50%-a +1 nem lesz jelen az első szavazás során, akkor 2021.11.18-án 17.30-kor a Kongresszus idejében, a második kihirdetésben kitűzött közgyűlés keretein belül lesz megtartva a szavazás, melynek eredménye már a részvevők számától függetlenül érvényes lesz. 

Dr. Lakatos Péter professzor a Friderikusz Podcastban - itt tekinthető meg!2021.10.25.

Dr. Lakatos Péter professzor, a Semmelweis Egyetem Belgyógyászati és Onkológiai Klinikájának igazgató-helyettese a Friderikusz Podcastban avatja be a hallgatókat a genetika fontosabb alapkérdéseibe és abba, hogy a gyógyítás területén manapság már hol, merre, hogyan hasznosítják a tudományág korszakos felfedezéseit. Egy nagyon izgalmas beszélgetést hallgathatnak meg az alábbi linkek valamelyikén!

Facebook: https://www.facebook.com/watch/?v=1019265832187593

YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=XdjbM-X53Mo

Instagram: https://www.instagram.com/p/CVK67ZDK1rR/

Anchor: https://anchor.fm/friderikuszpodcast

Spotify: https://open.spotify.com/episode/3xE9Y7JnsVKeWwCSBqSfWv

Google Podcasts: https://bit.ly/3b4LAtt

Apple Podcasts: https://apple.co/3B8s1ep

Anyagcsere csontbetegségek tanfolyam - 2022 (Online, 2022.01.12-14.)2021.09.26.

Kedves Kollégák!

 

Ezúton sajnálattal értesítjük, hogy az Emberi Erőforrások Minisztériuma megtiltotta, hogy az egészségügyi ágazatban személyes jelenlét mellett tartsanak szakmai tárgyú rendezvényeket. Emiatt - a tudományos szervezők döntése értelmében – az Anyagcsere csontbetegségek 2022 Továbbképző Tanfolyam ONLINE formában kerül megrendezésre, változatlan időpontban.

 

Az előadások a program szerint lesznek elérhetőek ÉLŐ adás formájában, 2022. január 12-14. között. A tanfolyam rögzített videóanyagai a rendezvény weboldalán kerülnek publikálásra január 22. - február 28. között.

 

A regisztrációs díjak változatlanok.

 

Azon kedves résztvevőink, akik előzetesen regisztráltak és befizettek a tanfolyamra, eldönthetik, hogy élnek-e az online tanfolyam előnyeivel. Természetesen, ha ez a megoldás nem elfogadható az Önök számára, úgy a teljes befizetést visszatérítjük. Tisztelettel kérem, hogy döntésükről legkésőbb 2021. november 30-ig szíveskedjenek tájékoztatni bennünket a mate.edit@med.semmelweis-univ.hu e-mail címen. Amennyiben nem érkezik visszajelzés, a jelentkezést automatikusan átvezetjük az online konferenciára!

 

Azok, akik valamelyik cég támogatásával vettek volna részt a rendezvényen, kérjük, hogy egyeztessenek a szponzor cég munkatársaival az online tanfolyamon való részvétel további lehetőségéről!

 

A lebonyolításban a Convention Budapest Kft. lesz segítségünkre. Azok számára, akiknek regisztrációs díja rendezve van egy vouchert küldünk majd ki, amellyel be tudnak regisztrálni a convention.hu weboldalon a rendezvény online felületére. Ennek pontos menetéről a későbbiekben küldünk tájékoztatást.

 

Akik még nem jelentkeztek, de azt gondolják, hogy online formában részt vennének a tanfolyamon, még jelentkezhetnek az adataik megadásával a mate.edit@med.semmelweis-univ.hu címen.

 

Reméljük,

További hírek

ÚJ OTP BANKSZÁMLASZÁM

2011.10.14-től - elkerülhetetlen technikai okok miatt - a MOOT bankszámlaszáma megváltozott!!

Az új OTP bankszámlaszám
11749039-20088387

Mindezek miatt kérem, hogy mostantól minden pénzügyi befizetés (pl.: tagdíj) erre történjen, és a régi csekkek ne kerüljenek felhasználásra!
Kérjük a kedves tagtársakat, hogy a jövőben az elektronikus átutalást részesítsék előnyben, és a közleményben feltétlenül jelezzék minden esetben a regisztráció szerinti nevet.
Ebből adódó esetleges kellemetlenségekért előre is szíves elnézést kérek!

Üdvözlettel:
Dr. Szekeres László elnök

Kérdés, probléma esetén lépjenek kapcsolatba a Titkársággal a titkarsag@moot.hu címen.

Tagdíj információk >>

FRAX

Kérem várjon...
Kongresszusok listája
 • H
 • K
 • Sze
 • Cs
 • P
 • Szo
 • V
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31

Legfrissebb kongresszusok

További rendezvények