Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 
OP Centrum Regiszter

Az OP Centrumok számának és személyzetének növekedése egyre nehezebbé, hovatovább lehetetlenné tette az adatgyűjtés és nyilvántartás hagyományos - kézi vezetésű - módszerét, ezért az OOK vezetősége úgy határozott, hogy ebben a vonatkozásban is áttér az elektronikus adatszolgáltatásra, illetve nyilvántartásra.

Az OP Centrumok személyzetének tag-, valamint a felszereltségi adatok nyilvántartását, adatok karbantartását továbbra is az Országos Osteoporosis Központ (OOK) végzi, együttműködve a MOOT-tal.

Az áttérés egyszeri alkalommal minden OP Centrumnak némi munkát jelent, amely nem több, mint amit eddig is évente el kellett (kellett volna) végezni az adatok karbantartásához.

A legfontosabb újdonság, hogy nem kell semmilyen dokumentumot letölteni, kinyomtatni, postázni, vagy e-mailezni! Minden szükséges adatot elektronikus űrlapokon kell megadnia. Az adatok ezután elektronikus úton jutnak el az illetékes regionális OP Centrum vezetőhöz, majd pedig a központi OOK-MOOT koordinátorhoz.

Az OP Centrum akkreditáció lépései:

Mind a Centrum vezetőjének, mind a centrumban dolgozó munkatársaknak szükséges a rendszerben az adataikat frissíteni.

Fontos kulcsinformációk a rendszer használatához:

 1. Az OP Centrum Regiszter nyilvántartja az OP centrumban dolgozók pecsétjog státuszát is.
  Kérjük ellenőrizzék le, hogy nincs-e ellentmondás a nyilvántartás, illetve az Önök által tudott pecsétjog-státusz között (van? / nincs?)
 2. A rendszer az űrlapokon megadott irányítószámokat is felhasználja a párosításhoz (OP Centrum - OP Centrumban dolgozó munkatársak)
 3. Az OP Centrum adatok nyilvántartása a MOOT Társasági tagnyilvántartáson alapul, azt egészíti ki. Azaz sok tagunk egyszerűen csak végig kell kattintgassa az OP Centrum regiszterben az adatlapját, és legfeljebb egy-két újabb adatot kell megadnia.
 4. A jövőben előfordulhat, hogy egy-egy újabb rovat kerül kialakításra a nyilvántartásban, amiről a rendszeres elektronikus hírlevelekben tájékoztatást adunk majd.

Munkatársak teendői:

- munkakörnek megfelelő, személyes adatlap kitöltése és véglegesítése.

OP Centrum vezető teendője:

- személyes adatlap kitöltése,
- OP centrum-ra vonatkozó adatok megadása és véglegesítése.

Amennyiben az OP Centrum regiszter használatával kapcsolatban bármilyen kérdése, problémája merülne fel, kérjük írjon a support@osteoporosis.hu címre!A rendszer használatának elkezdéséhez vagy az adatbevitel folytatásához kattintson a logóra:

Legfrissebb kongresszusok
 • Introducing a membership option at no cost is part of a series of changes we have recently made to our membership structure, to make ISH membership...>> Magyar Hypertonia Társaság hírei

  [ 2024.04.24. ]

 • Az Ap Summit Now ismét megrendezi a 3. Digital Health Essential konferenciát.Időpont: 2024. május 24. (péntek)Helyszín: Danubius...>> Magyar Kardiológusok Társasága hírei

  [ 2024.04.24. ]

 • A Clinical Kidney Journal 2024. áprilisi száma megtekinthető ide...>> Magyar Nephrologiai Társaság hírei

  [ 2024.04.24. ]

 • „Alapítvány a Diabetológiai Szakápolóképzésért” alapítvány felvételt hirdet a 2023.09. 12.-én induló E/2022/000002 engedélyszámú...>> Magyar Diabetes Társaság hírei

  [ 2024.04.23. ]

 • Kedves Vállsebészet után érdeklődők! A váll oktatási sorozatunk fontos állomásához érkezett.  A Vállprotézis nap: Fókuszban a Glenoid...>> Magyar Ortopéd Társaság hírei

  [ 2024.04.23. ]